

Prawdziwie domowa....
Mieszanka do wypieku chleba wileńskiego z burakami
na zakwasie z mąki żytniej
Receptura mieszanki oparta jest na domowym przepisie. Wystarczy dodać odrobinę ciepłej wody, oleju oraz miód.
Prawdziwie naturalne....
NIE ZAWIERA SZTUCZNYCH POLEPSZACZY I KONSERWANTÓW
Mieszanka zawiera 100% naturalnych składników w tym najlepszej jakości mąkę z ponad 100 letniego podlaskiego młyna.
Zawarte w mieszance buraki zostały poddane unikalnej technologii suszenia w niskiej (lecz, co kluczowe dodatniej) temperaturze. Dzięki tej technologii zachowaliśmy bardzo wysoki poziomu wartości odżywczych. Buraki zawierają witaminę C, B1, kwas foliowy, witaminę A oraz beta-karoten oraz obniżają ciśnienie i wzmacniają odporność.
Prawdziwie smaczne.....
Choć z reguły moje dzieciaki za ciemnym pieczywem nie przepadają, to jednak nie tym razem. Jest to ich ulubiony chlebek, a przy tym jest szybki i prosty w przygotowaniu. Prawdziwie smaczne, domowe pieczywo.
Pieczenie nigdy nie było tak proste!
Receptura opracowana jest w taki sposób aby możliwie uprościć proces wypieku.
Sposób przygotowania:
Zapraszam do obejrzenia filmu
https://youtu.be/Nbts017k2s8
Produkt zawiera gluten pochodzący ze zbóż.
Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia, słód żytni, zakwas żytni, buraki, sól, cukier, drożdże.
Opakowanie: 570 g.