

Mieszanka do wypieku Pączków domowych to autorska kompozycja najwyższej jakości składników dobranych w taki sposób, aby pączki były miękkie i puszyste w środku, a na zewnątrz posiadały chrupiącą skórkę. Posypane cukrem pudrem, oblane pyszną polewą czekoladową lub owocową, czy też lukrem – zawsze smakują rewelacyjnie!
To wspaniały pomysł na szybką przekąskę lub deser.
Spróbuj – wystarczy jeden kęs, a rozsmakujesz się w naszych Pączkach domowych!
Wyrobione ciasto możesz dowolnie formować bawiąc się kształtem i rozmiarem.
Do wypieczenia pączków potrzebujesz:
690 g naszej mieszanki
400 ml ciepłego mleka
Olej do smażenia
Sposób przygotowania:
2. Dodaj 400ml ciepłego mleka około 36 C
6. Rozgrzej olej na patelni.
Skład: mąka pszenna, jaja w proszku, masło w proszku, cukier waniliowy, cukier.
Wartość odżywcza w 100 g:
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Opakowanie: 0,690 kg